Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2009

Μερικα πραγματα για το κλασιμο

Αυτό το κλάσιμο με πήγε σμπρώχνοντας ολοβραδύς!”
~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τις στομαχικές διαταραχές του


Όπως όλοι ήδη ξέρουμε, το ρέψιμο είναι μια κλανιά που έχασε τον δρόμο της. Άραγε είναι τόσο σημαντική και δεν λέμε ότι η κλανιά δεν είναι ρέψιμο που έχασε τον δρόμο του; Σαφέστατα, αν αναλογιστούμε τα προτερήματα της κλανιάς.

Σύμφωνα με τη βίβλο των Ελ, η κλανιά είναι η απελπισμένη προσπάθεια του κώλου να πει τη λέξη «πρόβατο».

Σημασία

Κλανιά = Hχηρό ξεφύσημα απο τον πισινό. Πρώτα απ' όλα άν δεν κλάναμε θα γινόμασταν μπαλόνια. Αυτό από μια μεριά θα ήταν καλό, γιατί η μεταφορά μας θα ήταν εύκολη και δεν θα υπήρχε ρύπανση, από καυσαέρια & από κλανιές. Δεν μπορεί όμως αυτό να συγκριθεί με την απόλαυση μιας δυνατής κλανιάς που κάνει τους πάντες να τρομάξουν, η του stealth τρόπου, που κάνει τους πάντες να νομίζουν ότι κάνουν επίθεση οι εξωγήινοι με τοξικά αέρια. Επίσης λέγεται ότι στην αρχαιότητα χρησιμοποιούσαν 300κιλους χλέμπουρες για φλογοβόλα, αφού τους είχαν δώσει να φάνε 5 κιλά φασολάδα. Οπότε μην παρεξηγείτε την κλανιά, γιατί το να κλάνεις είναι ευλογία Θεού. Είναι γνωστό ότι για το οτιδήποτε δεν ευθύνεται ο κλάνων , αν και ίσως οι κάτοικοι του Τσέρνομπιλ , της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι να έχουν διαφορετική γνώμη.

Κατηγορίες

Οι κλανιές δεν είναι μια και δυό!! Χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες, πάρα πολλές για κάποιους, και όπως το μέταλ, χρειάζεται ένας γνώστης (κλάστης) για να τις ξεχωρίσει.

Η απλή, καθημερινη:Διαρκεί περίπου ένα δευτερόλεπτο, έχει μια βαθιά και υποβλητική χροιά στον ήχο της και εκκλείει ένα βρωμερό σύννεφο με ΑΟΕ ((Α)ερια οφ εφεκτ) περίπου 2 μέτρων. Απλή, καθημερινή, φιλική!!!

Η Νταβραντισμένη:Δυνατή και πομπώδης, περίπου σαν ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΠ έχει τη χαρακτιστική μυρωδιά του σάπιου μήλου (έχει γίνει και κολόνια απο τη DKNY).

Η Κλούβια: Οχι κλούβα, κλούβια. Το όνομά της το χρωστάει στο γεγονός πως η οσμή της μοιάζει με αυτήν του κλούβιου αυγού (Υδρόθειο για τους γνώστες). Συχνά κόβει την όρεξη στους γύρω και μπορεί να εξελιχθεί σε όπλο μαζικής καταστροφής συνδυαζόμενη με την παραπάνω.

Η Κωλοχωρίστρα: Χαρακτηριστικός ήχος ΜΠΡΡΡΡΠ. Δεν είναι τόσο μακρόσυρτη όσο η Νταβραντισμένη αλλά είναι πολύ περισσότερο βίαιη και ξαφνική. Την νιώθετε που λέμε. Μπορεί να είναι κλούβια η σάπια, ανάλογα.

The Ripper ή αλλιώς Μητέρα Όλων Των Κλανιών (ΜΟΤΚ): Η βασίλισσα των κλανιών. Βουνα (μαζι με φούρνους) γκρεμίζονται στο ξυπνημά της, έιναι ξαδέλφη του εγγΈλλαδου

Η έκπληξη!!!: Δεν την είχατε πάρει πρέφα αλλά εκεί στα ξαφνικά, ΜΠΡΡΟΥΠ!!!!

Ο πυροβολισμός: Ο ήχος της μοιάζει με αυτόν μιας πιστολιάς. Ξερός, απότομος βίαιος και πολύ δυνατός!!! Σπάνιες αλλά όπως προδίδει το όνομά τους, πολύ επικίνδυνες.

Η μπουρμπουλήθρα: Με ήχο που φέρνει σε αυτόν του φραπέ όταν του φυσάμε από το καλαμάκι αέρα, προδίδει άσχημη συνέχεια.Συνήθος η Μπουρμπουλήθρα προκαλεί την αποβολή σκατών μαζί με τις μπουρμπουλήθρες καθώς και την ντροπή του κλάστη...

Η σιωπηλή: Αθόρυβη άλλα θανατηφόρα (silent but violent). Ότι της υπολείπεται σε ακουστικότητα το έχει σε γόμωση. Συχνές παρενέργειες περιλαμβάνουν ξαφνικές λιποθυμίες των παρευρισκομένων και βίαιες εξόδους απο το δωμάτιο συχνά με κραυγές όπως "Πωωωω!!!","Αντε γαμήσου!!!"," Πάλι ρε μαλάκα;"

50-50: Σκέτος τζόγος. Συχνά με τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Εναλλακτικοί τίτλοι "Πήγε να κλάσει και χέστηκε", "Πήγα για μαλλί και βγήκα σκατά"...

Μη μου μιλάτε!!!: Αυτή δεν είναι κλανία, είναι state of mind. Η πιο zen κλανιά μακράν. Χρειάζεται κάθε μόριο του εγώ για να την κοντρολάρουμε και συχνά, αν μας αποσπάσουν τη προσοχή αυτοί το πληρώνουν.

Πρωτοκλασάτη: Το σοφό ρητό των Ελ, "πρωτοκλάστης, πρωτομυριστής" εφαρμόζεται εδώ πλήρως. Κλάσε, παίξτο αδιάφορος και κοίτα ή μάλλον κάρφωσε το διπλανό σου με το βλέμμα σου...

Κομπολογάτη: Κλανιά που απανταται συνήθως σε οίκους ευγηρίας, ΚΑΠΗ της γειτονιάς, καφενεία και τσιπουράδικα. Την παράγουν κυρίως ηλικιωμένοι άνθρωποι με μειωμένα αντανακλαστικά και μη ικανοποιητική σφιγκτηριακή λειτουργία. Δεν μυρίζει πολύ, αλλά έχει τον χαραλτηριστικό ήχο του ατμόπολοιου (Ποτ ποτ ποτ ποτ).

Γιουσούφης: Κλανιά ύπουλη και φαρμακερή, δεν ακούγεται, αλλα προκαλεί άμεσως κρανιοεγκεφαλικές βλάβες και πιθανή αποκόλληση των ρουθουνίων οδών. Είναι αποτέλεσμα φασουλάδας της ελληνικής, στιφάδου με κρόμμυα και ανεξέλεγκτης κατανάλωσης κερασιών.

Σαλτσάτος: Κλανιά με δωράκι-έκπληξη. Η διαφορά του με την κλανιά 50-50 είναι οτι η πρώτη είναι απρόσμενη και δημιουργεί λάθος εντυπώσεις, ενώ η δεύτερη σε προειδοποιεί για τί πρόκειται να συμβεί. Αν είσαι έξυπνος, πας στην τουαλέτα και γλιτώνεις το οποιοδήποτε ρεζιλίκι.

Πόρωσης: Κλάνια έντονα αντιληπτή απο τους γύρω,αφου ο κλάνων φωνάζει τη λέξη 'πόρωσης' κατα τη διάρκεια της σύντομης διάρκειας της.Εκτελείται κυρίως πάνω σε καναπέδες,κρεβάτια,καρέκλες,δονητές κλπ. Ακομη, αξιζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το αγαπημένο είδος κλασίματος των Τάκεων. .

Προφητείες

Σύμφωνα με τα χάλκινα βιβλία,τον Ενώχ,και το Νοστράδαμο και του ΕΟΚ η κλανιά,σε ποικίλες εκδοχές της,θα αποτελέσει το κύριο όπλο των Έλ στην τελική μάχη που θα κρίνει το μέλλον του κόσμου μας.Οι προφητείες θέλουν τα ενεργειακά τους σώματα να αποκτούν μια τετραδιάστατη μορφή κατά τη διάρκεια της αποδέσμευσης ετούτης της ενέργειας η οποία θα ισοδυναμήσει με 1,4276 ΣΚτΤΝ,κατι που θα σημάνει και το τέλος της γήινης ατμόσφαιρας όπως μας είναι γνωστή. (βλ.Nostradamus-Les Prophecies IV,23-27D)

Πρακτικές συμβουλές

Υγρές κλανιές
Οι υγρές κλανιές είναι δέον να αποφεύγονται, ειδικά κατά τη διάρκεια ομαδικών αθλημάτων

Κλανιές και Βροχή

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο όταν κάποιοι είναι σε κλειστό χώρο και κλάνουν να δημιουργούνται καφετί σύννεφα τα οποία στη συνέχεια υγροποιούνται και τότε έχουμε την βροχή σκατών.

Το πορδοηλεκτρικό φαινόμενο

Έχει παρατηρηθεί ότι οι πιο ηχηρές κλανιές συνήθως δεν βρωμάνε ενώ οι ύπουλες έχουν θανατηφόρα αποτελέσματα. Αυτό οδήγησε τους επιστήμονες του ΕΜΠ να αναζητίσουν στοιχειώδη σωματίδια. Βρέθηκαν λοιπόν τα Πορδίνα (εκ του Νετρίνα) τα οποία σχηματίζουν την Κλανίνη. Όταν η ροή της πορδής είναι τυρβώδης τότε τα πορδίνα δεν σχηματίζουν κλανίνη γιατί η ενέργεια σπαταλιέται κατά την έξοδο. Όταν η πορδή είναι άηχη τότε έχουμε στρωτή ροή οπότε η ενέργεια των πορδίνα χρησιμοποιείται για την δημιουργία κλανίνης. Η κλανίνη είναι ισοκυκλική ένωση υδρογονανθράκων. Τα νέφη κλανίνης όταν συγκεντρωθούν στην οροφή του σπιτιού δημιουργούν ηλεκτρικές εκκενώσεις. Ο τύπος υπολογισμού είναι ο εξής: mathΌπου Kl η ποσότητα κλανίνης σε ppm (Πάρτσ περ μίλιον) και Vs η είδική αντίσταση πρωκτικού σωλήνα. Για gay η τιμή είναι Vs=1, για Bisexual Vs=0.5 και για straight Vs=0.01 Re ο αριθμός Reynolds που ορίζει αν η ροή είναι στρωτή ή τυρβώδης. Or είναι σταθερά που εξαρτάται από τον τύπο του φαγητού

Laptop και Κλανιές

Καλό είναι όσοι παίρνουν στο χέσιμο μαζί τους το laptop να προσέχουν, γιατί μπορεί κάποια κλανιά να αναφλεχτεί λόγω της μπαταρίας του υπολογιστή.

Προσωπικο μηνυμα

Οσο διαβαζες αυτο το αρθρο, ποσες φορες εκλασες?

Δεν υπάρχουν σχόλια: